"RE(US)TRATS CONFINATS" - EXPOSICIÓ VIRTUAL

(CAT)

El projecte, convertit en exposició, ha volgut plasmar la meva feina com a fotògraf per entendre com ho estan vivint 11 reusenques i 11 reusencs, la situació global que pateix el món i que afecta el seu dia a dia. Confinament, pandèmia, restriccions... això són mots que sentim a diari, i, per descomptat, que això afecta al nostre estat d'ànim. Crec que aquesta era la meva meta: documentar, mitjançant vàries fotografies, el que cadascú sent en una situació tant estranya. 

Els participants, a la vegada que protagonistes, mostren un estat d'ensopiment, farts de circumstàncies que veten i marquen la nostra quotidianitat. Amb un sol flash, fons negre, i vestuari fosc, he buscat remarcar intensament aquest objectiu. Espero haver-ho aconseguit. 

Moltes gràcies per la vostra visita virtual.


(ESP)

El proyecto, convertido en exposición, ha querido plasmar mi trabajo como fotógrafo para entender cómo están viviendo 22 reusenses la situación global que sufre el mundo y que afecta su día a día. Confinamiento, pandemia, restricciones... esto son palabras que escuchamos a diario, y, por descontado, que esto afecta a nuestro estado de ánimo. Creo que esta era mi meta: documentar, mediante varias fotografías, lo que cada uno siente en una situación tan estraña.

Los participantes, a la vez que protagonistas, muestran un estado de aburrimiento, hartos de circunstancias que vetan y marcan nuestra cotidianidad. Con un solo flash, fondo negro, y vestuario oscuro, he buscado remarcar intensamente este objetivo. Espero haberlo conseguido.

Muchas gracias por vuestra visita virtual.


JORGE VARELA

Músic


ASTRID TORRENTE

Violinista


JORDI CERVERA

El tragamilles de Reus.


LINS GRIÑÓ

Administrativa i aficionada a la fotografia. Pertany al col·lectiu Fort.


JOAN MASDÉU

Músic


GEMMA MOLNER

Co-propietària de les botigues Xarol i ex-presidenta d'El Tomb de Reus


JOAN SALVAT

Capità del 1r equip del Reus Deportiu d'hoquei patins


ÀGATA GIRBÉS

Gerent de Tàndem Consultors i Vicepresidenta 1a Cambra Comerç de Reus


XAVI PÀMIES

Forn Sistaré. Àlies "Panarra Volador"


MONTSERRAT FLORES

Historiadora i arxivera. Actualment, regidora a l'Ajuntament de Reus.


FITO LURI

Cantautor


NÚRIA MORELL

Co-propietària del Forn Mariné i Delegada de l'AECC Catalunya contra el Càncer.


ARIEL SANTAMARIA

Cantautor reusenc.