Una tarda calurosa d’octubre

Portava tota la setmana plovent, èrem a meitats d’octubre i recordo tormentes de principi de tardor que no te’n salves enlloc, i va arribar dissabte. Un sol espatarrant queia sobre Falset, fou tremendo. Una calor impensable dos dies abans apretava de valent sobre la cerimònia amb un sol radiant lliure de tot núvol emprenyador. Però per radiants, teníem el Gregori i l’Agnès. Amb aquell punt de timidesa que tenen però que ho disfruten apassionadament entre ells. (… fins i tot el capellà es preguntava quina ofrena havien fet per tenir una jornada tant maca com aquella…)

Nosaltres vam xalar moltíssim. Imagineu quins paratges; Ermita de Sant Gregori de Falset, amb una roca vermellosa mesclada amb els verds intensos i alguns ocres intercalats entre el paisatge. I el Mas Groc a Riudoms. Els escenaris ja eren molt bons, faltava que nosaltres hi posèssim un toc de màgia a un dia rodó de principi a fi. Viure dies així treballant només fan que poguem agraïr sempre als nuvis que ens contracten per al seu gran dia. Mai podré explicar prou el que s’arriba a sentir rera la càmara. MERCI AGNÈS i GREGORI.

Esperem que xaleu tots els que veieu les fotos, i si voleu compartir, fer like.. a facebook, ja ho sabeu, bon cap de setmana!


Using Format