Alba & Salva, els amics dels animals.

Mes d’un any abans que es casessin, en Salva i l’Alba van venir a visitar-me a l’estudi. Tenien ganes de resoldre amb temps tot el que fossin coses importants. I el reportatge fotogràfic del teu gran dia, evidentment, ho és. I així ho van fer. 

Em van dir que m’havien vist a Bodas.net i que els agradava el meu estil, la naturalitat que desprenien les fotos. Crec que aquesta va ser la clau que els va captivar i que els va fer decidir clarament per mi. De fet és el tipus de fotografia amb el que em sento molt a gust, i així ho entenen després els nuvis. Què hi ha millor que captar tots els moments, emocions, rialles.. de manera ben natural?

Aquella estona que van venir decidits a contractar-me, em van explicar la gran afició que tenen pels animals, i alguns són a casa: un o dos gossos, un porc vietnamita.. i que vindrien, si podien, a la boda.. Genial, convidats especials i diferents per a fotos encara més divertides. 

El dia de la boda, una tarda espectacular vora la mar i amb una cerimònia ben preparada a la platja. Ah, i amb entrada de nuvis a cavall, que no es veu cada dia… (ja us he dit que els hi encanten els animals, no?). El seu gos, un labrador guapíssim, va venir amb els anells penjats del coll. No podia ser d’una altra manera.

Per acabar el post, agraïr-los que en tot moment estiguessin ben atents i completament entregats a el que puguèssim necessitar, desde el principi fins al final ens vam sentir molt a gust. I sobretot, per la vostra confiança cap a mi, merci parella!

(Has visitat el blog i t’ha agradat aquest post, deixa’ns un like al final, merci! ;)

Using Format