BODA AROA & SAM

Avui començaré al revés aquest post, simplement, agraïnt moltes coses referents a aquest fantàstic reportatge de l’Aroa i el Sam:

GRÀCIES un cop més per poder estar treballant en una terra, València, on les bodes prenen un caire i color molt especial, un autèntic luxe poder ser allí i gaudir d’uns entorns únics i molt especials. 

GRÀCIES a una parella, l’Aroa i el Sam, que son encantadors, tremendament bones persones, que es van portar de deu amb nosaltres. 

GRÀCIES a tota la gent que ens va fer sentir com a casa, on vam tenir un cap de setmana rodó. 

GRÀCIES enorme a tots els convidats, que van donar el millor de si durant tot el dia per tenir un reportatge fantàstic. Van posar molta salsa a la boda per a que fos un dia més esplèndid del que els nuvis es podien imaginar, fent que tot fos encara més espectacular i ben especial. 

Per últim no em vull oblidar de donar les GRÀCIES als millors companys de viatge que vaig tenir aquell dia: Gerard, l’Aleix, l’Albert i el Dani. Senzillament, i en dos paraules: sou genials.

Bé, després d’aquesta intro en aquest nou post, espero i desitjo que penjant avui les fotos, un dia ben especial per a la núvia, ja que és el seu aniversari, esperem donar-li una molt bona sorpresa i que tant ella, com el Sam, el seu marit, un dels nuvis més entranyables que m’he trobat, disfrutin enormement d’aquest resum del millor dia de la seva vida. Amb tota sinceritat, MIL GRÀCIES!!

Salutacions especials a tota la gent que durant els últims anys ens ha vist treballar a prop d’ells i que, esperem, ben aviat puguem tornar a prop de casa seva. MOLTÍSSIMES GRÀCIES Fernando, Diana, Vicenta, i tota la familia. 

… i si us ha agradat el post.. compartiu! feu like!! ..o el que vulgueu!

JON TC PHOTO


Using Format