Jon TC Photo

BODARIA & JOSEP F.

Molts em dieu o em pregunteu a vegades que com és que m’agrada tant treballar a les bodes. Jo simplement us contesto: “M’ENCANTA”. I és així, en majúscules. Em xifla. Però hi podria afegir moltes altres coses. La passió que sento per aquest tipus de reportatges no la sé definir. És desbordant.

La boda de la Núria i del Josep Francesc em va tornar boig. En un sol dia vaig poder fer fotos totalment diverses, captant instants tant diferents i inversemblants, vivint moments inesperadíssims… que encara ara, quan repasso les seves fotos, em tornen totes aquelles sensacions i tinc ganes de reviure-la sencera.

Semblava un nen petit corrent per un parc d’atraccions. Però allò va ser molt millor. Sobradament.

Quin luxe quan tens la oportunitat de viure-ho i captar-ho. Quan creuen amb la teva feina. Quan et deixen fer sense límits.

I tot això, en companyia d’un gran equip que no falla mai.

1.000 gràcies Núria & Josep F.

Using Format