BODA VANESSA & JORDI

La Vane i el Jordi… ¡¡tenen dosis extres d’amor!!


Per amor que no sigui, que no en falta, n’hi ha a dosis enormes. La Vanessa, o la Vane com tothom la coneix, i el Jordi, el fill del “Martu”, són una parella que rebossen felicitat entre ells. Ja ho vam veure a la preboda, però no ens podíem imaginar… ¡¡les ganes de boda que tenien!!

Són fets l’un per l’altre. Es busquen contínuament, les seves mirades sempre estan atentes entre ells. Els seus petons se’ls fan molt seus, ben especials, i tots els que es van fer durant la boda, segellaven la incondicionalitat que existeix en la parella.

Bona gent en aquest gran dia, bona sensació estar-hi treballant. Emocions sempre a flor de pell, i això, al final és el que ha de ser, no? Gràcies per poder-hi ser, per immortalitzar el vostre gran moment tant i tant esperat durant mesos i mesos, preparat a foc lent però amb pressa inquietant. 

Va valdre molt la pena fotografiar-vos amb tots els vostres, els qui volíeu que hi fossin, i on nosaltres també ens hi mesclàvem. Això encara ens enorgulleix més. Espero que disfruteu el reportatge.

Using Format