BODA AGUS & OLGA (una parella genial)

Explicar en quatre línies el què va significar la primera boda de l’any, amb l’Agus i la Olga seria molt, molt difícil. Primer que res, si hagués de destacar alguna cosa, seria, i crec que tothom que hi va assistir estarà d’acord amb mi, amb l’emotivitat de la cerimònia. Penseu que els que estem rera la càmara, i encara que no siguem de la família, no ens emocionem? dubteu-ne si voleu, però a mi se’m posen els pèls de gallina i els ulls mig humits quan veig moments tant emocionants com els viscuts a la boda d’aquesta parella genial. I a més, tinc la sort d’immortalitzar-ho!

Tot el dia va estar ple d’aquests moments, i, els nuvis, ben sovint ens van regalar aquestes instantànies úniques, plenes de vida, i que s’expliquen soles. Ell emocionat, i ella tremendament riallera. (sense oblidar que estava radiant).

Un regal el lloc, Mas Passamaner, on tot es fa encara més bonic, bona elecció per part dels nuvis. Merci a l’Eric amb la seva bona feina i convidats que m’hi vaig trobar que va ser tota una sorpresa. Com totes les bodes que venen per davant siguin així, signo ara, quin goig. Genial el grup de jazz Los Feos, des d’aquí us animo a agafar-los pel vostre cocktail, quin saber estar i quin repertori!

Molt orgullós i content d’haver fotografiat aquest casament, on els nuvis, el primer dia que em van venir a veure, tot i conèixer-me, tenien clar que volien que fos el fotògraf. Tremendament agraït nois.

Olga / Agus, ho torno a dir, mil gràcies per donar-ho tot, per ser com sou, per deixar-vos portar per les emocions, per regalar-nos tant i tant. Sincerament us dic, que vaig disfrutar moltíssim. Fins aviat i a disfrutar-ho!



Using Format