Una boda molt castellera

Al Jeroni el conec de fa molts anys. Temperamental i apassionat. Ja ho mostrava en molts partits de futbol jugats a l’hora del pati en aquella vella escola de Falset. Ell és casteller dels Xiquets de Tarragona, el podeu veure en troncs dels seus principals castells, però amb l’Aina no tenia el plaer. Una noia molt maca i agradable. I de la Jove, també puja. Si, cada un són de les dos grans colles rivals de Tarragona. Finet i pel mig doncs..

Quan van venir per primer cop a l’estudi, i em van dir que volien que fos el seu fotògraf, va ser molt il·lusionant, els agradaven les meves fotos i ho tenien claríssim. Em van comentar que es casaven l’endemà de Sant Magí, (Diada castellera marcada al calendari cada any).. Vaig pensar que a veure com els hi anava a cada colla, que igual un dia després, en el casament, com estarien les coses… Ja sabeu que això dels castells es porta a la sang…

Era estrany fer fotos a uns quants castellers que corrien per allà; tant els nuvis, com els amics de colles respectives (curiós veure a la cerimònia com es van col·locar a banda i banda del jardí…) i cap d’ells portava faixa. Bé, un moment si, en el que no hi podia faltar el clàssic pilar en homenatge als nuvis. 

El fet és que van preparar una tarda fantàstica, molt agradable tot plegat, i on vaig treballar molt a gust. Sincerament. Quan els nuvis estan a l’alçada d’aquesta manera, atents, i preocupats per tot, inclús per tu, les coses van molt i molt bé, i s’agraeix enormement.

Moltíssimes gràcies parella per deixar-me formar part del vostre gran dia fotografiant instants eterns.

(Si us ha agradat deixeu-nos un like al final! ;)



Using Format