… I PERDUTS PEL DELTA DE L’EBRE

Bé, tinc poques paraules. No em surten. Començaria a dir masses adjectius eufòrics del que va ser una tarda fora de sèrie, però em quedo mut davant de tanta meravella junta al Delta de l’Ebre. Un indret salvatge, natural, per sort encara poc descobert, i un lloc on perdre’s i deixar-se portar, per molt que el coneguis, per arribar racons on no hi habita absolutament ningú.

Què dir dels nuvis, què dir d’aquella postboda? després de la boda de somni a València (podeu veure-la clicant), en un dia exhuberant, ple de màgia de principi a fi, aquesta sessió va ser com posar la cirereta al pastís, acabar-ho ben rodó, de manera excepcional.

Portava l’ajuda del meu company i amic Xavi Solè, que també va ser present a la boda, i vam xalar. Que si vam xalar!…

Espero i desitjo que en Fer i la Di (deixeu-me que us tracti així) ho passessin la meitat de bé que nosaltres, o més inclús,.. tardes inoblidables en racons perduts del nostre país, on tornaria un cop i un altre. I ho faré.

Mil gràcies parella!

(Si us ha agradat el post, ens doneu un like al final?? ;)

Bien, tengo pocas palabras. No me salen. Empezaria a decir demasiados adjetivos eufóricos de lo que fue una tarde fuera de serie pero me quedo mudo delante de tanta belleza en el Delta del Ebro. Un lugar salvaje, natural, por suerte aún poco descubierto, y un lugar dónde perderse y dejarse llevar, por mucho que lo conozcas, a rincones dónde prácticamente no habita nadie.

Qué decir de los novios, qué decir de la postboda?? después de la boda de sueño que vivimos en Valencia, en un dia grande, lleno de magia de principio a fin, esta sesión fue el broche de oro, algo excepcional.

Llevaba la ayuda de mi compañero y amigo Xavi Solè, que también fue presente en la boda, y disfrutamos. Vaya si disfrutamos!…

Espero que Fer y Di (permitidme que os llame así) lo pasaran la mitad de bien que nosotros, o mucho más… tardes inolvidables en rincones perdidos de nuestro país, dónde volveria una vez y otra.. Y lo haré.

Mil gracias pareja!

(Si os ha gustado el post, nos dáis un like al final?? gracias! ;)

Using Format