EDU&MARINA - MARINA&EDU.

Sovint, entre els nuvis a qui faig el reportatge, em trobo casos sorprenents, i aquesta parella en són un exemple; la seva boda va ser mil·limètricament pensada. El tempo estava plantejat de principi a fi sense deixar res a l’atzar. Quan l’Edu i la Marina, que estan fets un per l’altre, em van venir a veure per primer cop, jo no imaginava fins a quin punt tot estaria tan ben pensat. I així va ser. Però, abans, remuntem-nos uns mesos enrera…

Quan ens vam conèixer, cap al mes d’octubre passat, el feedback va ser instantani. A ells els hi van agradar les meves fotos, i jo vaig entendre que les valoraven, que, al cap i a la fi, és el principal motiu pel qual, tot fotògraf, ens sentim recompensats. Em van explicar tota la idea inicial de la boda, i vaig quedar encantat de poder treballar al recinte on van escollir passar el seu gran dia: El Mas Groc. 

Jo no hi havia estat encara, i és un edifici espectacular, com també, tot l’espai exterior. Mentre es vestien a l’interior i, tal com els hi vaig dir a l’acabar aquella tarda, ben emocionat, per a mi va ser un dia de feina únic fent aquell reportatge fotogràfic.

En fi, que, desitjo tota la felicitat a aquesta parella encantadora, i que tots disfruteu les fotos d’instants únics i màgics. 

Moltes gràcies per deixar-vos caure pel blog, i si us ha agradat, no oblideu fer un like al final. ;)



Using Format