Grande

Simplement així, tal com diuen els italians, ha estat el viatge a Roma. Poder disfrutar d´una de les més grans passions i, a la vegada, compartir feina i moltes hores amb Martino Buzzi ha estat de les millors coses que professionalment et poden passar, per seguir en el camí. I sumem-li que he pogut fer fotos a unes parelles molt properes; els primers, l´Ana i el Javi, tot una història les seves vides arreu del país confirmada amb boda a la capital italiana, i l´altra parella, dos fenòmenos, amb qui vam passar una molt bona estona rematant-ho amb un tranquil sopar pel centre… Clar que, calia aprofitar el viatge, i tenir tant de temps per poder veure, gaudir i disfrutar la ciutat eterna ha estat una experiència apassionant.

Entre tantes fotos calia provar un bon plat de pasta, o una pizza, uns fetuccini, una bona birra Moretti, i que carai, un bon gelat italià per agafar força i continuar amb la càmara penjada al coll i l´ull enganxat al visor.

Fer tot el riu Tíber amunt i avall, de punta a punta de Roma, desde el nord fins baix al fabulós barri del Trastevere, passant per tot l´epicentre neuràlgic d´una de les ciutats més turístiques i bullicioses del món dóna molt que si. Això sí, caòtica també. Escoltar les músiques, els sorolls, veure-hi el què passa, el que es viu, el que s´ensuma… ficar-hi els cinc sentits (com en la fotografia).

Paral·lelament a tot això, durant aquests cinc dies, he pogut veure com molts de vosaltres vau entrar a llegir el meu primer post en aquest blog que vaig penjar el dimecres passat, i això encara em va alegrar més. Espero i desitjo que fos del vostre agrat.

Practicar una mica d´street m´agrada molt, i aquí us deixo alguna d´aquests dies. Ens retrobem aviat…

Using Format