la Clara és molta Clara!!

Una artista? fotogènica? divertida? guapa?… ho és tot! ja fa uns dies que vam fer la sessió de fotos amb la Clara i em vaig divertir com mai. A cada mirada i cada moviment que deixava anar per poder fotografiar, mil somriures i cent expressions. Mirant la càmara sense cap por, atrevint-se, posant les cares més rialleres i divertides.. ah! m´oblidava de dir-vos que té 5 anys.. que bé que ho fa!

Mireu, us explico una mica més: va arribar amb els seus pares a l´estudi. Jo ja els coneixia a ells però amb ella no ens havíem vist mai.. no va trigar ni dos segons en ser la “prota” en tot moment. I d´això es tractava. Quina facilitat per actuar, per moure´s, quina actitud. Em va sorprendre, sincerament. Fins i tot, en alguns moments s´avançava al que li anava a dir, i em va deixar del tot sorprès, crec que als seus pares també…

I es que la Clara és molta Clara!! com improvitzava amb els vestidets que va portar, i de joguines tampoc en van faltar. Vestida de princesa, de pintora, més formal… tant era, ella és guapíssima i per sobre de tot se la veia immensament feliç fent-se fotos, i això ho vaig poder contrastar mentre les editava.

Gràcies Clara, va ser una estona genial i molt divertida, portes el teatre dins ;) Enormement agraït al Francesc i a la Susanna per confiar en mi per fer les fotos.

Us deixo algunes de les fotos que vaig fer i veureu com tinc raó… a www.jontcphoto.com/nens en podreu veure més.

Merci per seguir el blog i ens veiem a la propera entrada ;)

Using Format