La Móra, Altafulla… i una familia.

Fa uns dies vaig tenir l´ocasió de fotografiar una altra familia. L´Eva, la Clàudia i l´Òscar. Dir-vos que m´ho vaig passar brutal durant aquella estona no sé si està a l´alçada del que realment va ser. Vam estar tot un matí i em va passar tant ràpid que la sessió va semblar d´hora i mitja. Així, com us ho dic.

Primer vam començar un parell d´hores amb mare i filla. La petita Clàudia arribava mig tímida i amb els ulls encara adormits. Havíem quedat a la Móra, per començar a la platja. En res, i quan us dic en res, la peque va treure el millor d´ella i ens va donar una lliçó de com actuar davant la càmara; saltava, ballava, cantava… ens va oferir tot un repertori d´actuacions improvitzades que no vaig desperdiciar fotogràficament. Si jo al·lucinava, imagineu la seva mare… flipava!

Genial va ser una paraula que es va repetir bastant durant tot aquell matí. I es que així estava sent la sessió. Ara dins l´aigua, ara en una barqueta de la sorra, després pujant cap al bosc de la Marquesa (quin tros de foto em vas donar Clàudia!!)… Més tard, agafem cotxe i prenem rumb cap a Altafulla, poble amb molt d´encant, on dalt al castell ens esperava l´Òscar.

Trobem mil racons sota el gran edifici mitjaval que ens ofereix unes parets amb textures rústiques ben variades i on qualsevol carreró es víctima de la nostra sessió i de mil-i-una foto.

Pel mig del poble, tots tres es sentien protagonistes únics del que passava al carrer. No tenien cap mena de vergonya davant l´objectiu i això es tradueix en cada instantània. Vaig quedar molt content. Jo anava mig enfangat, amb l´aigua fins als genolls, les sabates plenes de pedres, però la satisfacció de tenir unes fotos com les que vaig aconseguir estava per sobre de tot.

Crec que ells s´ho van passar molt bé, jo us asseguro que va ser…..genial!! (ja us havia dit que així va ser la sessió… ;)

Fins aviat, en breu un nou post. Gràcies per seguir-me!

Using Format