Rera un bon oli, una bona foto.

El plantejament no va ser fàcil, diguem que era tot un repte. Calia trobar les millors localitzacions per a que transmetèssim imatge mediterrània, ja que el producte en qüestió a publicitar, un oli de qualitat extrema, amb DO Siurana, fet a Mont-roig del Camp, no és un producte qualsevol. El seu modern envàs, el seu preuat líquid a l´interior, demanava unes imatges extraordinàries, diferents, atractives. Perfectament maridades amb l´entorn que fa néixer el producte primari, les olives.

Vam recórrer, de matinada, a un espai que no falla mai. La platja; roques, aigua, sorra, el sol avistant a quarts de set del matí… tot molt bucòlic. Tremendament brutal, per captar instants exquisits. Com l´oli Nian.

Ara que ho recordo, va ser un matí intens de molta feina, però molt, molt agraïda. Us puc assegurar que desde l´albada fins al toc del migdia, sota un sol de justícia, la feina feta amb els germans Ventura va ser molt reconfortant. Idees no en faltaven, imaginació en posem, i molta, llavors, tot esdevè. Tot passa.

Oliveres, camps, ermites, roques, mar… tot el que vulguis, es que al Baix Camp ho tenim tot!! els nostres paratges són escenaris idíl·lics per qualsevol postal que volguem aconseguir amb una simple ampolla com a protagonista de les imatges.

Quins cels, quins colors.. La Mediterrània és fantàstica. Fins el proper post! ;)

Using Format