POSTBODA GISELA & RAMON: MAR i MUNTANYA!

Que el Ramon i la Gisela són molt bona gent no ho descobriré jo ara, que s’entenen amb una sola mirada és més que evident, però que són capaços de fer-te passar tant bona estona treballant, com la que he passat aquesta tarda amb ells, això no m’ho esperava. Riures i més riures. La Gisela més expressiva, el Ramon més reservat, però amb les mateixes ganes de disfrutar d’una tarda que ha acabat amb una posta de sol espectacular. 

Feia dies que parlàvem d’aquesta data, de buscar el dia, i al final parella, l’hem clavat, perquè no tots els dies tens l’astre sol dient adéu de la manera que ho ha fet avui. Increïble.

Hem fet mar i muntanya: primer ens hem trobat a la Mare de Déu de la Roca, a Mont-roig, un espai emblemàtic, ple de colors, de màgia, que resalta el protagonisme dels nostres nuvis, que estaven radiants, cal dir-ho. I per acabar la sessió, una visita a una platja tranquila, molt fotogènica i que dóna molt de joc, la Pixerota, també a Mont-roig.

Tant en un lloc com en l’altre, tots dos s’han mostrat tal qual ells, us asseguro que ni m’he adonat que estava treballant. M’han fet partícep, un mes de la festa, i la càmara feia les fotos sola. 

Parella, sou molt grans, mil gràcies per estones així, us asseguro que valen molt la pena i et fan apreciar encara més aquesta feina, per desgràcia, no sempre valorada, no sempre igual d’agraïda, però que és una passió per a mi, i més, ja ho sabeu, si es tracta de temes de boda..

Una abraçada ben forta nois, i, a qui li agradi el post, pot compartir sense problema o fer like a Facebook, gràcies!

Using Format