ENCETEM TEMPORADA: PREBODA AMB LA GEMMA & CRISTIAN

Per fi va arrencar la temporada, quines ganes en teníem. Les prebodes són el pas previ per conèixer-nos amb els nuvis, van molt bé per trencar el gel, i en una tarda asolellada i calurosa, ens vam posar mans a la feina amb la primera parella de l’any. Us en faig cinc cèntims:

La Gemma i el Cristian van escollir Bagà, el poble d’ell quan era petit, per fer la preboda. Un petit poblet del Berguedà tremendament bonic en cada racó dels seus carrers. La veritat és que feia dies que amb en Gerard, que m’acompanya sempre a les bodes, parlàvem d’aquesta sessió, i la preparàvem a consciència, però la millor decisió va ser pujar pel matí i anar estudiant tots els espais que ens servirien d’escena. No era molt difícil escollir-les. Cada gir de carrer ens oferia mil possibilitats, i ens fèiem pols estudiant aquell petit poblet. Fotogràficament és perfecte, i si li poses imaginació, com ens agrada fer, sumat a que ho havíem preparat tot com calia, la sessió seria excel·lent.

Per la tarda, quan van arribar els nuvis, tot va venir rodat. Evidentment quan la parella té ganes de fer-se fotos, quan han pensat opcions per poder fer, tot això suma i fa que el resultat esdevingui sol.

Moltíssimes gràcies Gemma i Cristian, ens vam sentir molt a gust i va passar la tarda volant. Vam disfrutar moltíssim a Bagà, no ho oblidarem! Ja tenim ganes que arribi el dia de la vostra boda per seguir disfrutant d’aquesta feina. En fi, que xalarem molt en el vostre gran dia. Merci per escollir-nos! 

Vull agraïr també especialment la feina i col·laboració aportada pel Gerard, el seu suport va ajudar molt a que el resultat fos el que va ser. Merci company, comença la feina que ens agrada!

I si us ha agradat el post, perquè no el compartiu?! Merci!

Using Format