VAMOS DEMARIAGE!!


(CAT) Són tantes i tantes les sensacions que podria explicar d’aquest dia, que la millor manera de fer-ho, és deixar que ho veieu en imatges. Un resum del que va donar de si la tarda fantàstica amb el Romain i la Paulina. Una parella que han sabut mesclar a la perfecció els seus orígens, ell francès, ella colombiana, i que durant el seu casament, aquest mix, va donar un resultat senzillament genial!

GRAN BODA, GRAN PARELLA!

Deixa’ns un like al final si t’han agradat! ;)

(CAS) Son tantas y tantas las sensaciones que podria explicar de este dia, que la mejor manera de hacerlo, es dejar que lo veáis en imágenes. Un resumen de lo que dio de si una tarde fantástica con Romain y Paulina. Una pareja que han sabido mezclar a la perfección sus orígenes, el francés, ella colombiana, y que, durante su boda, este mix dio un resultado sencillamente genial!

GRAN BODA, GRAN PAREJA!

Déjanos un like al final si te han gustado! ;)

(FRAIl y a autant de sensations que je poudrais vous expliquer de cet jour -là que je prefére vous laissez des images pour que vous même pouvez les constatés. Un petit recap  de cette soirée fantastique que nous partagions avec Pauline et Romain. Une couple qui a su parfaitement combiné leurs origins, lui français, elle, colombienne. Cette melange, très bien coordinée, a donné un jolie résultat pendant une des plus belle journées de leur vie.

JOLIE MARIAGE, JOLIE COUPLE!

Clicker sur like si vous aimez des photos ;)





Using Format