BODA GEMMA & CRISTIAN

- De la Fatarella a la Boella - 

Per fi, ja tenia ganes de penjar aquest post al blog. Els nuvis, una parella admirable, són la Gemma i el Cristian. A ell ja el coneixia feia molt de temps i estic molt satisfet i orgullós d’haver pogut cobrir el seu casament. A ella la vaig conèixer el dia que em van venir a veure a l’estudi, i nerviosets, em deien: “això, que.. ens casem i estem començant a mirar cosetes…”. Els ulls els radiaven felicitat, amb mirades còmplices d’un cap a l’altre, agafant-se la mà en tot moment. Les primeres sensacions eren que s’admiren, es respecten, volen i busquen el mateix, i això es tradueix en què, en tot moment, van tenir molt clar què buscaven venint al nostre estudi. Un reportatge ben complet de fotografia i video, on no faltés res, admirant el nostre treball i donant-li, per damunt de tot, molt de valor.

No us arribeu a imaginar com ens sentim de satisfets quan una parella et ve a buscar pel resultat que ofereixes en les fotografies, sense tenir en compte altres coses, sinó que el primer què tenen clar, i t’ho diuen, és: “et volem a tu per les fotos que fas”. No cal afegir res més.

A la preboda, a Bagà, ja van donar el millor de si però el dia de la boda, a més de radiants, van estar entregadíssims, els nervis no els van traïr en cap moment, i tant a Cambrils, a casa del “Coro”, com a la Fatarella, a casa de la Gemma, les escenes van ser increïbles, úniques, i es van deixar fer tot el què els hi vam proposar. Ho voleu veure? esteu convidats a repassar les fotos del que va ser un dia molt molt especial.

Vull afegir que va ser un plaer trobar-hi vells coneguts com el Pere, el Pani i l’Edu, entre d’altres, bons amics del nuvi, i on no va faltar la gresca que posen sempre ells. 

No em vull oblidar dels companys que estaven amb mi i que potser van disfrutar igual o més que jo, d’aquesta passió per les bodes que tots portem a dins: el Gerard, el Dani, l’Albert i l’Aleix. Merci nois, agradable i fascinant companyia la vostra.

Al final del post, per si també el voleu veure, trobareu el video-tráiler que resumeix un gran dia. Esperem que ho gaudiu tot. 

Moltes gràcies per visitar el blog, i si ens deixeu el vostre like al final estarem encantats!


Using Format